Koninklijke

Sint-Jozef Menen

headerfacebook

Muziekmaatjes 2020

We kregen groen licht voor ons muziekkamp (voor kinderen 1e en 2e leerjaar, 13-17 juli)! We zorgen voor een aangepast programma dat voldoet aan alle maatregelen.

ER ZIJN0001 3feb4 NOG PLAATSJES VRIJ! Inschrijven kan nog!

Om fier om te zijn!

Schermafbeelding 2020 04 11 om 18.17.41 80fae

Eres Tu - In tijden van Corona

Ook in tijden van Corona is onze harmonie niet te stoppen. Samen maakten we vanuit ons kot muziek. Cultuur en entertainment van de bovenste plank!

Muzikale Tapas - Geannuleerd

Terwijl je geniet van lekkere tapas, kan je kan onze drie geledingen (Jeugdharmonie Athalo, trommelkorps Baraktak en Koninlijke Volksharmonie St-Jozef) aan het werk zien. En dit op zaterdag 18 april vanaf 19u in het Koekuitcentrum Menen.

Kaarten te verkrijgen bij alle muzikanten

Inkom: 5 euro (kinderen onder de 12j gratis)

muzikale tapas 2020 copy dd35e

Muziekmaatjes 2020 - 13 tot 17 juli 2020

Naar, intussen, jaarlijkse gewoonte organiseert de harmonie ook dit jaar het kamp 'Muziekmaatjes'!

Van 13 tot en met 17 juli kunnen kinderen - van het eerste en tweede leerjaar - spelenderwijs een eerste keer proeven van alle aspecten van muziek.

Inschrijven is mogelijk door het document in deze link in te vullen en door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post op onderstaand adres:

Hanne Vandorpe, Wervikstraat 108, 8940 Geluwe.

muziekmaatjes 4e editie 99504

Nieuwjaarsklanken 2020 - 'Getikt' - 11 en 12 januari 2020

getikt aea1b

DItmaal brengen we twee identieke voorstellingen met een gastoptreden van 'Percussive'. Zij brengen hun programma 'Getikt' in samenwerking met onze harmonie. Een show over tijd die klinkt als een klok!

De klok tikt ongenadig.
Tijd is er altijd te weinig.
Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk.
Tijd is alles – zeker voor een drummer!

De drie heren Sam, Jef en Bert - ietwat van hun lotje getikt - brengen hun publiek al jarenlang van slag. “geTIKt!” is het logische vervolg op “iDrum!”, de show waarmee Percussive de voorbije jaren kon rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa.
In het visueel slagwerkspektakel “geTIKt” krijgen timing, ritme en power een nieuwe dimensie.
Het energieke trio Percussive rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek en aan elkaar gelijmd in een tijdloos thema, naadloos aan elkaar.
“geTIKt!” gaat over-tijd en klinkt als een klok! BAM!

Kaarten te verkrijgen via www.ccdesteiger.be of 056/51.58.91

Muziek uit mijnen tijd

Op zaterdag 21 september brengen wij 'Muziek uit Mijnen Tijd'. Met dit project willen we ouderen en zorgbehoevenden een concertervaring bieden en hen laten genieten van een gevarieerde muzikale namiddag.
Muziek van oa Charlie Chaplin, Frank Sinatra, Bobejaan Schoepen, Claude François, Dmitri Shostakovisch, enz ... passeren de revue.
Onze charmante gastvrouw is niemand minder dan Micha Marah!
We hopen hiermee een breed publiek te kunnen bereiken.

Muzikale Tapas

Op zaterdag 25 mei slaan de drie geledingen terug de handen in elkaar en voorzien ze muziek terwijl het publiek kan genieten van lekkere tapas.

Diezelfde avond zal ook Loes Gouhie een solowerk brengen in het kader van het afstuderen in de muziekschool. Maar niet alleen Loes speelt een schitterende solo, ook enkele andere muzikanten verleggen hun grenzen tijdens een solowerk.

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle muzikanten.

Waar? Koekuitcentrum Menen

Wanneer? 19u

Inkom? 5 euro

Muziekmaatjes

Ook dit jaar organiseren we met onze harmonie het kamp 'Muziekmaatjes'!

Van 8 tot en met 12 juli kunnen kinderen van het eerste en tweede leerjaar spelenderwijs een eerste keer proeven van alle aspecten van muziek.

Inschrijven is mogelijk door het document in deze link in te vullen en door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post op onderstaand adres:

Hanne Vandorpe, Wervikstraat 108, 8940 Geluwe.

muziekmaatjes3 8b6cc

Nieuwjaarsklanken 2019 - From Russia With Music - 12 januari

Herbeleef dit concert nu!

Nieuwjaarsklanken 2019 - From Russia With Love

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef halfweg januari haar Nieuwjaarsconcert in het C.C. de Steiger. Voor 2019 is er opnieuw een dubbelconcert voorzien.

Op zaterdag 12 januari staat het thema “From Russia with Music” op het programma. Daarbij serveert de harmonie niet alleen Russische componisten zoals Moussorgsky en Borodin, maar ook wat luchtigers dat Rusland als thema heeft. De muziek uit de Bond-film “From Russia with Love” is daar het vanzelfsprekende voorbeeld van. Het koor Crescendo uit Rollegem o.l.v. Werner Vandamme is te gast, wat er voor zorgt dat u maar liefst door 100 muzikanten in een Russische sfeer onder-gedompeld wordt. De presentatie is in handen van Johan de Boose, doctor in de slavistiek, auteur en acteur, Ruslandkenner bij uitstek en voormalig presentator bij Radio 1 en Klara.

Zaterdag 12 januari 2019 om 20.00 u.: “From Russia with Music”. Kaarten aan 12 euro via CC De Steiger: www.ccdesteiger.be of telefonisch op 56 51 58 91

Pagina 1 van 2